14. srpna 2016

Filmová inspirace



Bylo to jako ve filmu ….  Tak se někdy vzpomíná na pěkné prožitky.  Syn a jeho dva kamarádi se rozhodli udělat remake filmu S tebou mne baví svět.

Měli to ovšem krapet jednodušší. Nekonalo se to v zimě, ale před 14 dny a nikoliv na chalupě v Beskydech (jako filmová Apalucha), ale na pronajaté chatě v Českém ráji. A se stravou to díky jedné z babiček, měli také jednodušší, takže mytí v hrnci s čajem se nekonalo. Co zůstalo, bylo obsazení – 3 otcové rodin a 6 dětí ve stáří od 4 do 13 let.
 Počasí jim přálo, takže si prohlédli skály Českého ráje, místní hrady zříceniny a předposlední den, kdy bylo největší horko, byl věnován vodním hrátkám v bazénu, který patřil k pronajaté chatě. 

 Matky pánům plně důvěřovaly, takže se přepadovka s prohlídkou sklepa nekonala. Děti, které se již dříve sem tam setkávaly, se bez problémů shodly a tak se ani hra na schovávanou (aby si otcové odpočinuli) nemusela organizovat.  Nepokusí se někdo tuto iniciativu, která měla  tentokrát krycí název ProPoŠtu, někdy v budoucnu také zkusit?

Komentáře: Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]





<< Domovská stránka

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Přihlášení k odběru Příspěvky [Atom]