18. července 2008

Je nutno jít s dobou

A doba - tedy Evropská júnie - si žádá třídění odpadů. I my v Trávníku a Naději odpady třídíme, slovutný MÚ Cvikov nám na to pořídil kontejnery. Má to jen jednu chybu. Pro směsný odpad jezdí každý čtvrtek "popelářský" vůz, pro sklo, papír a umělé hmoty se jezdí nepravidelně. Výsledek je ten, že tyto kontejnery "přetékají", pokud pomineme negramoty, kteří tento týden vložili do kontejneru na sklo plno krámů včetně matrací (kdyby uvážili, že matrace už nejsou plněny žíněmi jako kdysi, ale umělohmotnými vlákny či molitanem, tak je mohli dát snad do plastů, ale do kontejneru na sklo?).
To my v hospodě U Naděje třídíme taky odpady - nevěříte? Doloží vám to obrázek - akorát, že to teče do jednoho žlábku. Al
e respektují to i němečtí hosté - bodejť, ti jsou nařízení zvyklí poslouchat.

Komentáře:
Vždyť za mě je třídění odpadů v pořádku. Jako prostě co je na tom dát plast do žlutého, sklo do zelené a papír do modrého? A když nevíte, tak pomohou nálepky na kontejnerech. V tomhle ohledu fakt nemám pochopení pro lidi, kteří říkají, že to nejde. Nejsem žádný fanatik, ale když budeme říkat, že to nejde, tak se v těch odpadcích za chvíli utopíme.
 
Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]





<< Domovská stránka

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Přihlášení k odběru Příspěvky [Atom]