21. srpna 2008

Výroční schůze

našeho Občanského sdružení Trávník a Naděje se konala minulou sobotu 16.8.2008. Sdružení má nyní 42 členů, je v dobrém kontaktu se zastupitelstvem a Městským úřadem Cvikov, což bylo doloženo i účastí p. starosty a zástupců městské i státní policie na schůzi.

Celkem se ve spolupráci s MÚ Cvikov daří řešit naše problémy (odvoz komunálního odpadu, opravy cest ap.). V poslední době si naši členové stěžují na nedodržování rychlosti při průjezdu po silnici v Trávníku nebo na rozmáhání jízd motorových čtyřkolek po lesních cestách (pochopitelně za zákazem vjezdu všech vozidel). Bylo nám přislíbeno opakované měření rychlosti projíždějících vozidel na silnici v Trávníku. Pan starosta nás informoval i o problému přeshraniční silničky v Krompachu. Silnice se převádí do majetku Libereckého kraje, který zajistí její opravu, takže je naděje, že v příštím roce bude oficiálně zprůjezdněna.

Byl zvolen nový výbor sdružení ve složení: Fišerová, Marková, Procházka, Rutar, Stanislav, Šafařík, Švecová. Staronovým předsedou je p. Rutar.

Jako novinka je pro členy Sdružení k dispozici skládací hliníkové lešení, které má dosah až do 5,5 – 6 m – viz obrázek. Lešení bylo zakoupeno z prostředků Sdružení.


Komentáře: Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]





<< Domovská stránka

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Přihlášení k odběru Příspěvky [Atom]