21. června 2011

I dobří trampi se vrací

Dostali jsme konečně SMS zprávu od našich trampských cestovatelů, ovšem je to už těsně před jejich návratem. Uvádím výňatky:

Žijeme. Jsou tu problémy se. signálem, týden jsme byli v divočině mimo dosah. Z potlachu jsme odjeli tuto neděli a jsme v Pentictonu u kamaráda Bédi. Budeme tu do úterka, kdy se vracíme do Vancouveru a ve čtvrtek odlet domů.

Viděli jsme krásnou přírodu, zvířata a řeky. Ohromné rozdíly: déšť, slunce, zima. Už se těšíme domů.

Honza a Tonda spali ve stanu, kde bylo sucho. Já v půjčeném stanu, kde pršelo, tak 12 dní v mokru. Ale zážitky to překryly. Ahoj Eda

Pamětníci si možná vzpomenou, že tak před 50 lety reprezentoval Kanadu na hokejovém místrovství světa vždy jen amatérský tým. A v roce 1955 to byl právě tým z Pentictonu, který mistrovství vyhrál, když porazil ve finále SSSR 5:0. Vzpomene si někdo na útok bratří Warwicků?

Dodatek 22. června ráno:

Naši trampové dorazili šťastně do Vancouveru, dnes si prohlédnou město a zítra kolem druhé hodiny místního času odlétají zpět domů. Zážitků mají plno, výňatky z jejich deníku uveřejním.
Dodatek 23. června: Dvě fotky od kamarádů z Vancouveru.
Dodatek 24. června: Naši cestovatelé přistáli v 13:15 na Ruzyni. Ve 20:30 dorazil první (a zatím jediný) do Trávníka. Toníku, vítej!

Komentáře: Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]





<< Domovská stránka

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Přihlášení k odběru Příspěvky [Atom]