6. května 2012

V květnu se stále něco děje

 
Po dva roky se v Trávníku v létě konalo Setkání sousedů, které zaštiťovala country kapela Stará almara. Loni pro nedostatek peněz se akce nekonala.
Letos se Osadní výbor pokusil 5. května o menší akci -  Večer sousedů v místní osvěžovně - penziónu U Naděje.  Záměrem bylo pobesedování a zatancování si při hudbě jednomužné kapely (na klávesy, mimochodem velice dobře) a účast podle možností v maškarním.
Akce se přes menší účast vydařila a některé úbory (tajemná dáma na obrázku nebo miminko) byly vysoce hodnoceny. Ta menší účast byla způsobena několika termínovými kolisemi (dvě chalupářské rodiny na zájezdu v zahraničí, další měly rodinné sešlosti ve spojení s oslavami narozenin), protože akci vyhlásil osadní výbor poměrně pozdě. Pokud se takovou akci podaří příště naplánovat s předstihem a ověřit si účast předem, budeme se na ni těšit.




Dnes 6. května projela Trávníkem kolona historických aut a motocyklů v rámci už 13. ročníku jízdy historických vozidel Českolipskem. Délka jízdy byla 82 km a vedla z Nového Boru přes Radvanec, Cvikov, Trávník, Mařenice, Krompach, Jonsdorf (SRN), Petrovice, Jablonné v Podještědí, Stráž pod Ralskem, Noviny pod Ralskem, Brniště a Sloup v Čechách zpět do Nového Boru.
 


První vozidlo odjelo z Nového Boru po desáté hodině, a průjezd Trávníkem byl kolem jedenácté hodiny. Připojujeme dva obrázky z této akce.

Komentáře: Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]





<< Domovská stránka

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Přihlášení k odběru Příspěvky [Atom]