18. srpna 2013

Něco novinek kolem nás

Jak jste se dočetli na web stránkách Občanského sdružení Trávník - Naděje 
( http://travniknadeje.blog.cz ) konala se v sobotu 10.8. výroční schůze.  
Také v Krompachu mají obdobné občanské sdružení, které vydává na internetu svůj měsičník Krompašské rozhledy  - na adrese
http://www.spk_krompach.wbs.cz/Krompasske-rozhledy---obcasnik-SpK.html

V posledním čísle tohoto zpravodaje jsou informace o opravě silnic na Krompach, o kterých jsem se již vloni zmiňoval. Takže zprovozněna je opět (cca po 2 měsících) silnice z Juliovky na Krompach. Nyní na podzim má být opravena silnička z Krompachu přes Babiččin odpočinek do Heřmanic. Kdo jste v posledních týdnech jezdili na koupaliště v německém Obersdorfu, vite, že již byla ve velice špatném stavu. Ovšem poslední úsek, který volal po opravě, tj. od kostela v Krompachu na německé hranice, bude zřejmě dokončen až příští rok. 

Quo usque tandem abutere, regione Liberecensis, patientia nostra? 

Náš spoluchalupář Žák pořádá ve středu 21.8.tr. v 18 hodin na parkovišti v Myslivnách koncert s americkým country muzikantem Wayne Erbsenem (jediné vystoupení u nás).
Dalším pořadem souboru Stará almara pana Žáka jsou Country táčky (ty nahradily Setkání sousedů, které se dvakrát konalo v Trávníku). Uskuteční se 31. srpna odpoledne v letním kině ve Cvikově.


Letos v horkém létě houby moc nerostly , ale občas se našlo i něco půvabného.

Komentáře: Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]





<< Domovská stránka

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Přihlášení k odběru Příspěvky [Atom]