11. října 2013

Zpívání



máme my chalupáři ze všeho nejradši (teda hned po pivu). A tak se u již dříve zmiňovaných chalupářských oslav se sudem taky zpívá. Někdy jen při kytaře, jindy účinkuje i kompletní Trávnický disharmonický orchestr  (na obrázku).


I v sousedních chalupářských destinacích se takové zpívání provozuje. Druhý obrázek je z Krompachu. V restauraci Na Vyhlídce se občas sejde parta chalupářů – muzikantů, takže zpívání je na vysoké úrovni.

A jak se nám doneslo, letos se občas konalo takové zpívání i v Dolní Světlé ve Staré hospodě.

Sudové počasí skončilo a na srazy u sudu si budeme muset počkat až na příští rok (ale sudy jsou už zajištěny, rodí se a do jara se budou rodit další vnoučkové či vnučky).

Napadlo nás proto si zazpívat alespoň v rámci pátečnických srazů v penzionu U Naděje. Domluveno, minulý týden vykonáno.  Sešlo se nás jen něco přes dvacet, protože termín řadě lidí kolidoval s jejich soukromými plány. Ale i tak se zpívání povedlo a poslední zpěváci se s kytaristy loučili v jednu hodinu po půlnoci. Bohužel máme jen jednu dost nekvalitní fotku z mobilu, takže tuto sešlost nemůžeme doložit. Ale pro všeobecný zájem se bude během zimy akce opakovat, takže i fotky budou.





<< Domovská stránka

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Přihlášení k odběru Příspěvky [Atom]