3. ledna 2016

A jedeme dál ...




Vánoce byly ještě s jarním počasím, na Silvestra nám tu svatý Petr nacukroval a přichladil, ale jen tak trošku, abychom si připomněli,  že je zima.
Po vánocích přijeli další chalupáři, takže silvestrovský večírek v penzionu U Naděje proběhl za účasti asi 40 hostů. Konala se tombola, zlatým hřebem byli bažanti a zajíci od majitele místní honiitby. Obvyklá aktuálně-silvestrovská scénka se letos nekonala.


Nahradilo to ovšem již druhé Novoroční zpívání v sobotu 2. Ledna s rodinným orchestrem kamaráda Petra z Nového Boru.  Účast asi 50 chalupářů byla ještě větší než o Silvestru. Repertoár byl obsáhlý. Za šest hodin se dostalo na písničky trampské, countryové, národní i sprostonárodní, na Semafor i na písničky z televizních pohádek. Všichni se výborně bavili, některé dámy dokonce i bez ohledu na muziku, což připomnělo slavný výrok průvodce od Niagarských vodopádů: „Kdyby se dámy trochu ztišily, slyšeli byste rachot vodopádů.“
A tak se zase rozjíždíme do svých domovů se vzpomínkami na naše setkání. Bude-li sníh, určitě se na některý víkend zase s dětmi a vnoučaty sjedeme.
Ať se daří, héj rup!

Komentáře: Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]





<< Domovská stránka

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Přihlášení k odběru Příspěvky [Atom]