22. října 2017

Volilo se, volilo



Jen málo Pražáků dorazilo na volební víkend na chalupy, a když tak až po odvolení v Praze. Někteří si vyřídili volební průkaz a volili tady (teda pokud si nezapomněli občanský průkaz v Praze). Samozřejmě zde volili ti, co své byty v Praze natrvalo vyměnili za bydlení na chalupě.
Výsledky ze Cvikova jsou ve shodě s výsledky celostátními. Účast byla asi 52 %, volilo se na městském úřadě, v Severu, ve škole a v Lindavě a Drnovci.
Na prvním místě se umístili Babišovci s 31 % hlasů (což bylo skoro 600 hlasů), Další strany dostaly celkem vyrovnaně od 250 do 180 hlasů, Byli to Okamurovci, ODS, Piráti a komunisti (ti zde dostali o kousek větší procento než v celostátním součtu). Ostatní strany tady propadly.


Takže je po volbách a občánek zase může 4 roky jen trpně sledovat politické tanečky. Ty začnou už teď licitací kdo s kým a proti komu.

Komentáře:
No kupodivu třeba v Krompachu, kde byla nejvyšší volební účast v okresu (přes 70%) komunisti a okamurovci pohořeli (každý po 2 hlasech) a bodovali tam také Starostové, které vůbec Liberecký kraj zachránil. Takže je zajímavé srovnávat. Dalo by se říct ,,každá ves - jiný pes" M.
 
Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]





<< Domovská stránka

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Přihlášení k odběru Příspěvky [Atom]