30. prosince 2019

Předsilvestrovské pozdravení


Tak část chalupářů slavila na chalupách už Štědrý večer a většina ostatních dorazila 27. prosince. Na vánoce bylo kolem nuly a měli jsme tu jen tak trochu „pocukrováno“, nic pro lyžaře.

Tradiční Vánoční pochod se letos konal ve zkrácené verzi, ale přesto byla účast dvanácti chalupářů uspokojivá. Bylo to z Trávníka do Mařenic - do hospůdky U 3 lip -  a odtamtud odpoledne do hospůdky Pod přehradou na Hamru.

Silvestr se bude slavit s ohledem na zrušenou hospodu v několika partách.


Do nového roku přeji zdraví a pohodu do všech našich chalup.






A ještě připojím pár informací:


  
Příští rok nám přeje, co se týče volna při státních svátcích.

Na  Velkonoce bude volno od pátku do pondělí, 1. a 8. máj bude v pondělí, Mistra J. Husa  6.7, bude zase pondělí, 28.9 na sv. Václava vyjde také na pondělí a volno na vánoce začne čtvrtkem.  

 Na podzim běžela informace, že prodejní hala „Chňapni a běž“ v Ebersbachu se zavírá. Je to pravda, ale … oni postavili hned vedle zcela novou čisťounkou s řadami regálů, kde najdete ještě mnohem více zboží než ve staré hale. Nejjednodušší příjezd je od kruhového objezdu před Rumburkem přes hranici kolem benzinové pumpy až ke Kauflandu  a tam doleva  a pak za nádrží na zkapalněný plyn vpravo a jste tam.

Komentáře: Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]





<< Domovská stránka

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Přihlášení k odběru Příspěvky [Atom]