20. prosince 2023

Co se bude dít kolem nás

 Pro ty, kteří nesledují pravidelně Zpravodaj města Cvikova, upozorním na několik informací, zajímavých pro nás, chalupáře z Trávníka a Naděje.

Tak především poplatek za odvoz odpadu na r. 2024 se nemění a zůstává 600 Kč za rekreační chalupu (platí se buď bankovním převodem nebo přímo na MÚ).

Odvozu odpadu se týká i další informace - na centrálním stanovišti V Trávníku zmizí samostatné kontejnery na nápojové a plechové obaly. Firma, která odpad likviduje, spustila třídicí linku, takže nápojové obaly a plechovky se nyní dávají do kontejnerů na plasty,  které budou příslušně označeny.

V Naději připravuje MÚ odprodej některých pozemků, takže Nadějáci, sledujte si zprávy ze zasedáníRady a Zstupitelstva města Cvikova.

Na Nový rok 1.1.2024 bude ve Cvikově na náměstí půl hodiny po půlnoci ohňostroj.

 A ještě něco - o Štědrém večeru 24.12. večer v 21 hodin bude náš spoluchalupář páter Solloch  konat v trávnické kapličce půlnoční mši.

A po Novém roce na Tři krále, tj. 6. ledna v 17 hodin, bude páter Solloch tamtéž konat starokatolickou mši.  

 A 22. prosince se dělo - v Trávníku spadl na cestu strom a cvikovští hasiči ho museli likvidovat (dost tu fučelo a asi těch stromečků či větviček spadlo i víc).



A protože tady den před Štědrým dnem silně sněžilo, tak se cesty  k chalupám plužily. Přikládám foto - se sněhem se odplužila i tráva až na hlínu. Jó, aspoň vyasfaltované pásy na těch cestách k chalupám by se  hodily, teď už budeme jezdit po blátě. 



Komentáře: Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]





<< Domovská stránka

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Přihlášení k odběru Příspěvky [Atom]